Sunday, June 24, 2012

Bananas and Potatoes



HUHU gue sedikit capek lagu ini nyangkut terus di otak gue jd I thought you guys are welcome to get this song stuck up in your head too :-)


Despicable Me itu emang gak pernah punya trailer yang bener ya jadi gue penasaran banget pengen nonton tapi masih tahun depan :-(


Anyway, #youknowihavenothingbettertodowhen gue bisa nge-post 2 kali dalam sehari. I think I've grown out of it =D 


But still, more posts to come! 


Minta doa ya gue jadi produktif mulai dari detik ini. Harus detik ini. Amin.


So many things to do but so little effort I want to give :-(

No comments: